használtautó

Villanyszerelés használtautó, Keresőmarketing

Villanyszerelés használtautó, Keresőmarketing

Milyen különleges az Apple IPhone?

2019. április 16. - Online Marketing 101 Budapest

Milyen különleges az Apple IPhone?

 

Van egy iphone, de kevés ismerete van a használatának? Gyakran csalódottnak találja magát, mert nincs tudása ahhoz, hogy válaszoljon a kívánt módon? Ha ez úgy hangzik, mint te, ne aggódj! Számos trükköt megtudhat az iPhone készülékéről.

A fejhallgató vezetékével is készíthet képeket. Tartsa a kezét, majd nyomja meg a kábelen lévő gombot. Ha ezt teszi, győződjön meg róla, hogy az iPhone-t állandóan tartja, így a lövés világos és fókuszált marad.

Ne töltsön be túlzott számú alkalmazást az iPhone készülékére. Sok jól átgondolt alkalmazás teszi kellemesebbé az életedet, és segíthet a dolgok megszerzésében. Sok olyan alkalmazás is van, amelyek a virtuális teret pazarolják, és csak később kell törölniük.

Amikor az iPhone-mailben szerepel, egyszerűen mentheti a későbbiekben megtekinteni kívánt kép másolatát. Csak néhány másodpercig érintse meg a képet, és elmenti a tárolt képekbe. Ezután bármikor hozzáférhet hozzá, ha újra meg szeretné tekinteni, közzétenni az interneten vagy továbbítani egy barátnak.

Ha megpróbálja megtisztítani az iPhone-képernyőket az alkalmazások mappákba való elhelyezésével, próbálja elhelyezni azt a mappát, amelyen dolgozik, az alsó alkalmazássávban. Ily módon a mappa veled marad, függetlenül attól, hogy melyik oldalon van. Az alkalmazások tisztításakor már nem kell az oldaltól oldalra húzni a mappát.

A könyvjelző funkció használatával a leggyakrabban látogatott webhelyeket elmentheti. Ezek a webhelyek rangsorolhatók; helyezze el a gyakran látogatottakat a lista tetejére. A webhely böngészőjének könyvjelző fülének megnyitásával gyorsan elérheti ezeket a webhelyeket.

Hangszórási problémák merülnek fel az iPhone készülékével? Amikor ez megtörténik, a legtöbb ember attól tart, hogy a probléma a készülék hangrendszerének belső károsodása miatt következik be. Azonban a legtöbb esetben ez nem így van, és a probléma megoldásához könnyen orvosolható. Az iPhone bal alsó sarkában található hangszóró a mikrofon a jobb alsó sarokban található. Amikor ezek a lyukak eltömődnek a törmelékkel, akkor a hangzás romlik. A sűrített levegő segítségével általában megtisztíthatja a törmeléket ezekből a lyukakból, és kiküszöböli a telefonjával kapcsolatos problémákat.

Ha a kezében van az iPhone, és ez megtörténik, amikor egyszer egy életre szóló képeket készít, akkor a telefont feloldja. Egyszerűen érintse meg kétszer a kezdőgombot, miközben a telefon még mindig zárolva van. Néhány ikon jelenik meg, és az egyik a fényképezőgép ikonja lesz. Vedd fel a képet, és azonnal elmented a telefonodba.

Most, hogy elolvastad ezt a cikket, biztosan láthatod, hogy az iphone-ok sok csalódása elég egyszerű megoldásokat kínál. Ha ismeri a megfelelő trükköket, bármi könnyebb. Alkalmazzuk ezeket a javaslatokat, amelyeket megtanultál, és a saját iphone bonyolultságainak elsajátításához jársz.

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyszerelesveresegyhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr6214767918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása