használtautó

Villanyszerelés használtautó, Keresőmarketing

Villanyszerelés használtautó, Keresőmarketing

Az iPhoneod és te! Tippek a kötelék megerősítéséhez

2020. július 28. - Online Marketing 101 Budapest

Az iPhoneod és te! Tippek a kötelék megerősítéséhez

 

Amikor hallja, hogy az emberek okostelefonokról beszélnek, van egy név, amely sokkal többet jelent, mint az iPhone. Sokan az iPhone-okat tartják az okostelefonok csúcspontjának, de kevesen használják a telefont teljes kihasználtságáért. Ha azt szeretné, hogy iPhone-ját minden érdemes használni, akkor olvassa el néhány hasznos tippet.

Gyorsan megtalálja telefonját a vadonatúj, ingyenes, Find My iPhone nevű ingyenes alkalmazás segítségével. Ez lehetővé teszi a telefon távoli elérését, hogy koordinátákat adjon a térképen, növelje a hangerőt, hogy vastag párnák alól hallhassa a telefont, vagy lezárhatja a telefont, és lopás esetén törölje az összes adatot.

Ha nedves lett az iphone, ne kapcsolja be. Törölközővel szárítsa meg, majd helyezze egy lezárt, száraz, fehér rizsből készült műanyag zacskóba. Hagyja éjjel leülni. Ha másnap reggel száraz, kapcsolja be, és valószínűleg újra működni fog.

Ha Siri van a legújabb generációs iPhone-on, ne felejtse el, hogy egyszerűen, érthetően és lassan kell beszélnie. Ha túl gyorsan beszél, mély akcentussal vagy morgolva a szavait, akkor nem lesz képes megérteni téged, és frusztrált lesz. Próbáljon megtanulni azokat a szavakat, amelyeket könnyen felismer, hogy könnyebben élhessen vele.

Tartsa naprakészen telefonját. A telefon frissítése garantálja, hogy megvan a legfrissebb szoftverjavítások, frissítések és lehetőségek a telefonhoz. Az összes fotót és egyéb információt a számítógépén el kell tárolnia, ha valami rossz történik a telefonban, magát fedezi.

Ha az Automatikus javítás azt akarja, hogy válasszon egy bizonyos szót, és nem akarja kiválasztani, akkor valójában nem kell kattintania a kis X-re. Bármelyik helyre koppinthat a képernyőre, és a kis javaslat eltűnik! Ez sokkal gyorsabb lehet, mintha az X-re kattintanánk

Ne essen pánikba, ha az iPhone nedves lesz. A telefonok néha kicsúsznak a zsebéből, pocsolyakba vagy mosogatókba. Ha ez történik veled, ne használja fúvószárítóval a telefont, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ez a telefon nedvességét erősebbé teheti. Ehelyett próbáljon egy éjszakánként telefonját egy zacskóban főzött rizzsel hagyni.

Az állandó telefonos értesítések zavarják-e Önt? Van egy egyszerű módja annak, hogy megállítsuk őket. Nyomja meg a Beállítások gombot, majd az Értesítések sávot. Lépjen az "Értesítési központba"; nézd meg az összes alkalmazást, és távolítson el minden, amit nem használ. Ez az akkumulátor hosszabb élettartamát is megkönnyíti.

Ha előfordul, hogy az iPhone megnedvesed, akkor utoljára be kell kapcsolnia. Ha bekapcsolja, fennáll a rövidzárlat veszélye. Ehelyett törölközővel szárítsa meg, majd tegye egy Ziploc zsákba. Ezután tegye egy főtt rizstálba, és hagyja ott ülni, amíg a nedvesség megszárad.

Számtalan más lenyűgöző szolgáltatás mellett fontos megjegyezni, hogy az iPhone hordozható e-olvasóként használható. Mivel különféle könyvek letölthetők, valamint szinte minden leírásban található irodalmi antológiákat tartalmazó alkalmazások letölthetők, így kényelmesen elviheti kedvenc klasszikusait vagy a legújabb bestsellereket, bárhová utazik.

Mint már korábban kijelentettük, az iPhone az egyik legelterjedtebb okostelefon. A telefonnak nagyon sok hasznos funkciója van, de nem sokan tudják, hogyan kell az iPhone teljes energiáját használni. Most már a cikk tippeinek köszönhetően. Ha még nem rendelkezik iPhone-val, szerezzen egyet ma, és szabadítsa fel az erejét.

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyszerelesveresegyhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr4116081428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása