használtautó

Villanyszerelés használtautó, Keresőmarketing

Villanyszerelés használtautó, Keresőmarketing

Wordpress - Néhány tipp és trükk

2021. december 15. - Online Marketing 101 Budapest

Wordpress - Néhány tipp és trükk

 

Gondolkodott már azon, hogy blogot indít, de úgy érzi, hogy technikailag túlságosan kihívást jelent Önnek? Nos, ne féljen, mert a legjobb helyre jött. Az alábbi cikk rámutat a legfontosabb dolgokra, amelyeket a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerrel - a Wordpress-szel - való munka során tudnia kell.

Próbáljon meg landing page-et használni, ha wordpress-t használ a webhelyén. Ez egy nagyszerű alternatíva az aktuális bejegyzések megjelenítésére, mivel ízlést és pezsgést ad az oldalának. Használhatja akár a Premise for Wordpress-t is, amely egy prémium megoldás, amellyel elindíthatja a folyamatot.

Ügyeljen arra, hogy a frissítésekkel lépést tartson! A bővítmények vagy maga a Wordpress számos frissítése biztonsági alapú, ami azt jelenti, hogy webhelye veszélybe kerülhet, ha nem frissíti a szoftvert. Ha azt jelzi, hogy új frissítés érhető el, telepítse azt minél hamarabb, hogy megvédje webhelyét a károktól.

Hozzon létre intelligens URL-címeket! Ne használjon sok kulcsszót az URL-ben, és tartsa az egészet egyszerűnek és egyértelműnek. Olyan intelligens permalinkeket akar létrehozni, amelyekre könnyű ránézni és könnyen érthetőek. Ez segít felhasználóbarátabbá és érthetőbbé tenni a blogját.

Győződjön meg róla, hogy az oldalán található összes információ aktuális. Ez nagyon fontos, mivel a nézők hajlamosak lesznek elfordulni az oldalától, ha az elavult vagy nagyon régi információkra mutat rá. Töltsön időt minden héten azzal, hogy megszabaduljon a webhelyén található elavult anyagoktól, hogy javítsa a megjelenését.

Ha a bejegyzése címe nagyon hosszú, csökkentse a weblap permalinkjének hosszát. A túl hosszú címek nehézkes, esetlen URL-eket eredményeznek. Inkább keressen kulcsszavakat a hosszú URL-ben, és hozzon létre egy rövidebb permalinket hozzá.

Minden olyan hozzászólást, amely nem a témához tartozik vagy nem értelmes, törölni kell. Ezáltal felhasználóbarátabbá válik a webhelye. Az Akismet egy nagyszerű plugin, amelyet beépíthet, és amely segít kiszűrni a napi spameket az oldalán.

Javítsa a keresőmotoros rangsorolását, ha a képek feltöltése előtt szán néhány percet a képekkel. Használjon címet és szöveges címkéket is. Ha valaki "kitűzi" az egyik képét a Pinteresten, a címe lesz az, ami megjelenik a blogján.

Ha változtatásokat töltött fel a Wordpress oldalára, de úgy tűnik, hogy azok nem léptek életbe, próbáljon meg frissíteni egy tiszta gyorsítótárból. Tartsa lenyomva a shiftet, miközben a böngésződben az újratöltés ikonra kattintva, vagy tartsa lenyomva a shift-ctrl-r billentyűket egyszerre. Így egy tiszta verziót kap a webhelyéről, amelynek frissülnie kell.

A WordPresse semmi a bővítmények nélkül, és szerencsére rengeteg közül választhat. Nagyon fontos azonban, hogy óvatosan járjon el a bővítmények telepítésekor, és tartsa szem előtt, hogy ezek nem eldobhatóak. Eltávolíthatja őket, de a legtöbbször még mindig hatással lesznek a tartalmára, és rövidkódokat hagynak maguk után.

Tehát, mi a különbség a címkék és a kategóriák között, és miért kell törődnie vele? A kategóriák tágak, és sok olyan bejegyzést foglalnak magukba, amelyek ugyanabba a műfajba tartoznak, mint például a "takarítási tippek". A címkék célzottabb, részletesebb szavak, amelyek leírják, hogy mi van a bejegyzés tartalmában, például "vérfoltok eltávolítása" vagy "fűfoltok kiszedése".

Az imént olvasott cikk sok nagyon értékes információt tartalmazott a Wordpress használatával kapcsolatban, amikor blogot hoz létre. Remélhetőleg eleget tanult belőle ahhoz, hogy most már elég erősnek érzi magát ahhoz, hogy kilépjen a komfortzónájából és nekilásson a Wordpressnek. Fogja a most megszerzett tudást, és engedje szabadjára a kreativitását.

generálkivitelező, generál kivitelező, somogyi béla utca, vörösmarty tér felújítás, ágdaráló, takarítógép

 

1. generálkivitelező

2. generál kivitelező

3. somogyi béla utca

4. vörösmarty tér felújítás

5. ágdaráló

6. takarítógép

 

generálkivitelező, generál kivitelező, somogyi béla utca, vörösmarty tér felújítás, ágdaráló, takarítógép

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyszerelesveresegyhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr4616784204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása